Поділіться рецептом з друзями :-)

Роздрукувати рецепт

вівторок, 9 лютого 2016 р.

Квасолево - кукурудзяний суп (Zuppa di fagioli e mais)

рецепт супу з квасолі і кукурудзи


Якщо захотілось смачного супу, але немає часу довго стояти на кухні, то цей рецепт для вас :-)  Ця смачна і оригінальна страва готується супер швидко, а її смак вас приємно здивує!

Для супу потрібно:

  • 100г бекону або копченої ковбаси
  • 300г консервованої або сухої квасолі (суху квасолю замочіть в холодній воді на 4 години і відваріть до готовності)
  • 300г консервованої кукурудзи
  • 1 маленька цибулина (можна замінити цибулею порей, вона додасть цікавого смаку)
  • 150мл сметани, а ще краще вершків
  • петрушка


Цибулю (або порей) подрібніть і підсмажте на олії


Додайте до цибулі квасолю, залийте водою і доведіть до кипіння


Поріжте бекон і підсмажте (якщо використовуєте ковбасу то смажити не треба)


Додайте бекон (або ковбасу) до квасолі і варіть 2- 3 хвилини


Додайте кукурудзу і варіть ще 5 хвилин



В кінці додайте сметану і гарно перемішайте, посоліть, поперчіть і варіть ще 2 хвилини. Додайте петрушку



Смачного :-)



Немає коментарів:

Дописати коментар