Поділіться рецептом з друзями :-)

Роздрукувати рецепт

вівторок, 7 червня 2016 р.

Рисовий суп з плавленим сирком

кремовий суп фондю з рисом і овочами

Живучи в Італії, я вже звикла їсти макарони і рис як першу страву, але мій український шлунок всеодно вимагає супу! Тому, ми часто обідаємо ''по-нашому'' :-) Недавно знайшла рецепт супу - фондю з плавленим сирком, назва звучала цікаво і заманливо, тому вирішила його приготувати. Результат моїй сім'ї дуже сподобався. Готується суп швидко і з простих інгредієнтів - якраз те, що треба для спекотних днів. Спробуйте :-) 

Для рисового супу з плавленим сирком потрібно:
(Приблизно на 4 порції):
  • 3 середні картоплини
  • 1 велика морква
  • 100г рису
  • 1 цибулина
  • 4 трикутнички плавленого сиру (або 1 прямокутний сирок)
  • 200г копченої ковбаси
  • сіль, перець
  • пертушка


Поріжте дрібно картоплю 


Потріть половину моркви (на середній терці)


Доведіть до кипіння 1 літр води. Покладіть в воду картоплю і терту моркву. Як тільки знову почне кипіти, додайте рис 


Поріжте цибулю, решту моркви і підсмажте їх в олії


Ковбасу дрібно наріжте


Додайте ковбасу і смажені моркву з цибулею до супу. Варіть до готовності рису


В кінці покладіть до супу терті або подрібнені плавлені сирки і розмішайте, щоб сир повністю розтопився. Посоліть і поперчіть за смаком


Прикрасьте готовий суп петрушкою і смакуйте :-)











Немає коментарів:

Дописати коментар