Поділіться рецептом з друзями :-)

Роздрукувати рецепт

вівторок, 13 вересня 2016 р.

Тертий суп з кабачками (Zuppa Julienne)

рецепт італійського мінестроне з кабачками і овочами

Рецепт цього супу мій чоловік приніс з роботи. В них в їдальні на обід завжди готують щось смачненьке, а Роберто потім випитує рецепти :-) От і минулої п'ятниці приніс мені листочок з переписом, і так хвалив цей суп, що неодмінно треба було його на вихідних варити вдома! І справді вийшла смакота - суп дуже ніжний, легенький, красивий і кольоровий. Нам сподобався, тож рецептом радо поділюсь і з вами. Смачного :-)

Для тертого супу з кабачків потрібно:

  • 1 невеликий кабачок або 2 цукині
  • 2 морквини
  • 2 помідори 
  • 200г печериць
  • 1 цибулинка
  • петрушка
  • сіль, перець
  • вода


В оригінальному рецепті всі овочі до супу потрібно натерти, але мені було так лінь терти цибулю і плакати біля неї, що я її просто дрібненько нарізала. Моркву натріть на середній терці. На дно каструлі налийте трішки олії і покладіть в неї моркву з цибулею, готуйте 3-5 хвилин на середньому вогні


Коли морква з цибулею трішки протушаться, додайте до них подрібнені печериці і знову тушкуйте впродовж 5 хвилин


Додайте терті кабачки або цукині і знову готуйте 5 хвилин


З помідорів зніміть шкірку і натріть їх на терці (якщо вони дуже м'які, то можна просто дрібненько нарізати) і готуйте ще 5 хвилин


Додайте подрібнену петрушку


І долийте бажану кількість води (ми любимо ріденькі супи, тому я доливала приблизно 1 літр), посоліть і поперчіть за смаком і доведіть до кипіння


Поналивайте в тарілочки і смакуйте :-) Дякую, що завітали!








2 коментарі: