Поділіться рецептом з друзями :-)

Роздрукувати рецепт

вівторок, 29 листопада 2016 р.

Бульйон з пассателлі (Passatelli in brodo)


суп з лапшою з сиру і сухарів

Коли на вулиці холодно, теплий домашній супчик саме те, що треба! Маючи сім'ю великих ''суполюбів'' я завжди в пошуках нових рецептів цієї страви. Бульйон з пассателлі - одна з моїх найулюбленіших перших страв, оскільки він не лише оригінальний і смачний, а ще й готується дуже швидко. Пассателлі - це такі смачні сирні макарони, які готуються без борошна, а потім відварюються в бульйоні. Ця страва неодмінно сподобається вашим рідним, особливо дітям. Спробуйте :-) 

Для пассателлі потрібно:

  • готовий овочевий або м'ясний бульйон (приблизно 1 літр)
  • 100г мелених хлібних сухарів
  • 100г сиру, натертого на дрібній терці (в ідеалі пармезану, але підійде будь - який твердий сир)
  • 3 середні яйця (або 2 великі)
  • щіпка тертого мускатного горіха


Покладіть в глибоку миску тертий сир, мускатний горіх і сухарі


Додайте яйця


 І замісіть м'яке тісто


За допомогою пресу для картопляного пюре (або м'ясорубки) зробіть довгі макарони


Опустіть макарончики в киплячий бульйон і варіть 1 хвилину (від моменту повторного закипання)


Смачного!












Немає коментарів:

Дописати коментар