Поділіться рецептом з друзями :-)

Роздрукувати рецепт

вівторок, 11 квітня 2017 р.

Мамин весняний салатик

салат з майонезом, сиром і яйцем

Страви з майонезом моя сім'я не їсть майже ніколи. Якось вже давно звикли до салатів, заправлених олією. Але для маминого весняного салату завжди робимо виняток - мій чоловік його просто обожнює! Якось гостювали ми в моїх рідних в Тернополі на Великдень і на столі була ця страва: Роберто не тільки доїв усю тарілку, а й попросив маму приготувати салат наступного дня знову :-) Відтоді вже традиційно щороку готуємо його на Великдень. Салатик дуже легкий в приготуванні, по-весняному свіжий і яскравий, хоча і досить калорійний. Ну, раз на рік на свято можна собі і дозволити (так виправдовується мій чоловік і у випадку з цим салатом таки має рацію:-)). Радо поділюсь рецептом зі всіма любителями смачненького :-)

Для маминого весняного салатику потрібно:

  • майонез (приблизно 6 ст. л.)
  • 2 яйця
  • зелена цибулька
  • 100г голландського сиру
  • 50-70г масла (твердого з холодильника)
Дно широкої плескатої тарілки щедро змастіть майонезом


Зверху на майонез викладіть варені яйця (натерті на дрібній терці)


На яйця покладіть подрібнену зелену цибульку


На цибульку - грубо натертий голландський сир


Потім дістаньте з холодильника холодне масло і натріть його (на грубій терці) поверх салату. Солити не потрібно.


Подавайте салатик відразу, або ж зберігайте до подачі в холодильнику. Смачного!







Немає коментарів:

Дописати коментар