Поділіться рецептом з друзями :-)

Роздрукувати рецепт

пʼятниця, 19 травня 2017 р.

Овочевий гарнір з моркви, горошку і кукурудзи (Contorno di carote, piselli e mais)

рецепти для вегетаріанців овочевий гарнір

Вчора на вечерю так захотілось чогось яскравого, легкого і корисного... Роберто запік в духовці рибу і до неї не вистачало лише гарніру. Звичний салат з огірків і помідорів вже давно проївся, страви з картоплі зовсім не асоціювались з легким романтичним настроєм, а душа гурмана вимагала чогось нового - зі мною таке часто буває :-) Ідея знайшлась в кулінарному журналі: по - літньому яскравий овочевий гарнір дивився на мене з фото і від нього так і віяло легкістю! А як він чудово поєднався з печеною рибою - краще і не придумаєш :-) Смачного!

Для овочевого гарніру потрібно:

  • 500г моркви
  • 250г горошку (свіжого або мороженого)
  • половинка цибулі - порей
  • 150г консервованої кукурудзи
  • 1 зубчик часнику
  • олія
  • сіль, перець
Моркву наріжте кружальцями і приготуйте в пароварці (можна і просто відварити, але пароварка збереже більше вітамінів)


Горошок відваріть (заморожений не потрібно попередньо розморожувати - просто залийте його водою і варіть 10 хвилин)


Цибулю - порей наріжте кружальцями і підсмажте в невеликій кількості олії


Додайте до підсмаженого порею моркву, горошок, відціджену консервовану кукурудзу і пом'ятий у часникодавці часник. Посоліть, поперчіть за смаком, додайте ще трішки олії, гарно перемішайте і тушкуйте все разом 5 хвилин


Корисна смакота готова :-) Пригощайтесь!








Немає коментарів:

Дописати коментар