Поділіться рецептом з друзями :-)

Роздрукувати рецепт

четвер, 24 серпня 2017 р.

Реберця з картоплею, запечені в рукаві

реберця з картоплею в рукаві

Минулого понеділка в нашій сім'ї сталась дуже радісна подія - в нас народився ще один синочок, Джуліано :-) Тепер на кухні я не такий частий гість, як раніше. Зате до нас в гості приїхала моя мама і щодня готує нам щось смачненьке. На замовлення чоловіка сьогодні на обід в нас свинні реберця з картоплею, запечені в рукаві. Смакотааааааа.... завдяки рукаву м'ясо виходить надзвичайно ніжне і соковите, а картопля вбирає смак спецій і реберець. До повної радості мого чоловіка Роберто, мама ще привезла з України живе пиво, яке склало ідеальну компанію реберцям! Таки мама є мама - в її руках будь-яка страва перетворюється на шедевр :-) Усім смачного!

Щоб приготувати реберця з картоплею в рукаві потрібно:

  • 800г - 1кг свинячих реберець
  • 2,5 ч. л. солі
  • щіпка меленого перцю
  • щіпка паприки
  • щіпка мускатного горіха
  • суміш сушених італійських трав (або інших на ваш смак)
  • 8 середніх картоплин

Перемішайте сіль, перець, паприку, мускатний горіх і суміш трав


Натріть перемішаними спеціями реберця з усіх боків і залиште їх маринуватись в холодильнику на 1-2 години


Поки реберця маринуються, наріжте картоплю середніми шматочками


В рукав викладіть спочатку картоплю (її солити не потрібно), а поверх картоплі -  реберця, зав'яжіть краї рукава і запікайте приблизно 1 годину при 180С


Смачного :-)






Немає коментарів:

Дописати коментар