Поділіться рецептом з друзями :-)

Роздрукувати рецепт

середа, 6 вересня 2017 р.

Як Роберто з тещею пельмені ліпили

рецепт італійське тісто для равіолі 

Що буде, якщо українська теща з італійським зятем почнуть разом куховарити? В нашому випадку вийшли надзвичайно апетитні пельмені :-) Роберто місив тісто за родинним італійським рецептом, мама ж приготувала традиційну "нашу" начинку. То було настільки смачно, що словами не описати! Вийшли такі - собі "міжнародні" пельмені, які ми смакували з топленим маслом. Buon appetito і смачного :-)

Для пельменів по-італійськи потрібно:
Тісто:
  • 1 склянка теплої (не гарячої) води
  • 1 яйце
  • 2 ст. л. олії
  • щіпка солі
  • борошно (скільки візьме, приблизно 3-4 склянки)
Начинка:
  • 500г фаршу (найкраще свинини)
  • сіль, перець
  • 100мл води або бульйону
Збийте виделкою теплу воду з яйцем


Додайте олію і сіль


Досипте борошно і замісіть м'яке тісто. Накрийте його серветкою і залиште "настоятись", поки готуєте начинку


Для начинки перемішайте фарш, сіль, перець і воду, гарно вимісіть усе руками, щоб фарш увібрав воду


Тісто тоненько розкачайте і повирізайте з нього кружечки


Наліпіть пельменьчиків


Відваріть їх в підсоленій воді і смакуйте :-)








Немає коментарів:

Дописати коментар