Поділіться рецептом з друзями :-)

Роздрукувати рецепт

понеділок, 15 лютого 2016 р.

Паштет з печериць (Pate di champignon)

рецепт паштету з печериць

Цей грибний паштет дуже легкий і швидкий в приготуванні і для нього потрібно лише декілька простих інгредієнтів. Намастіть його на грінки або скибочки свіжого хліба і смачна та здорова закуска готова :-) 

Для грибного паштету потрібно:

  • 500г печериць
  • 150г горіхів на ваш смак (грецьких, лісових або мигдалю)
  • 50г масла (для пісної страви можна замінити олією)
  • 1 маленька цибулина
  • 2 зубці часнику
  • 1/2 ч. л. сушеного чебрецю або петрушки (свіжої або сушеної)


В маслі підсмажте подрібнені цибулю і часник


Додайте подрібнені гриби і тушкуйте, доки гриби не будуть повністю готові і вся рідина випарується


Перемеліть в блендері горішки


Додайте гриби з цибулею до горіхів і знову перемеліть все блендером


Посоліть, поперчіть і додайте петрушку або чебрець


Готовий паштет намажте на скибочки хліба і смакуйте :-)









Немає коментарів:

Дописати коментар