Поділіться рецептом з друзями :-)

Роздрукувати рецепт

неділя, 27 березня 2016 р.

Соус песто зі шпинату (Pesto di spinaci)

соус до макаронів зі шпинату

Соус песто - один з найпопулярніших в Італії. Класичний песто готують з базиліку, але є чимало різновидів цього соусу, приготованих з інших інгредієнтів і кожен з них по-своєму смачний і ароматний. Пропоную вам приготувати песто зі шпинату. Він не тільки смачний, а ще й дуже корисний. Готується за лічені хвилини!

Для шпинатного песто потрібно:

  • 250г шпинату (свіжого або мороженого)
  • 1 зубок часнику
  • 1 ст. л. грецьких горіхів
  • 60г тертого пармезану або твердого голландського сиру
  • олія
  • сіль

Шпинат відваріть до готовності, процідіть і дайте йому вистигнути


З'єднайте шпинат, горіхи, часник, сир і перемеліть блендером


Додайте олію (приблизно 2-3 ст. л.) і сіль


Соус готовий!


Відваріть макарони і заправте їх шпинатним песто. Смакуйте на здоров'я :-)







Немає коментарів:

Дописати коментар