Поділіться рецептом з друзями :-)

Роздрукувати рецепт

понеділок, 7 березня 2016 р.

Шоколадний торт з вершками без випічки (Torta di biscotti)

шоколадний торт з вершковим кремом

Іноді так хочеться чогось солоденького, шоколадного та ще й з кремом, але нема часу і бажання годинами вистоювати на кухні. Цей шоколадний торт з печива саме для таких випадків! Готується він надзвичайно легко і швидко, а його смак перевершить ваші сподівання. Витончений смак шоколаду і ніжний вершковий крем... справжня насолода! Потіште себе і своїх рідних :-)

Для торта з печива потрібно:

 Для основи:
  • 300г печива (я використовую звичайне печиво до чаю)
  • 150г гіркого шоколаду
  • 100г масла
  • 25г цукрової пудри
  • 7 ст. л. молока
 Для крему:
  • 250г вершків для збивання + 1,5 ст. л. цукру

Поламайте печиво на невеликі шматочки


Розтопіть масло і шоколад


Вилийте топлений шоколад з маслом до печива, додайте пудру, молоко і гарно все перемішайте


Вийде ось таке шоколадне тісто


Дно тортівниці застеліть папером


Викладіть в тортівницю тісто, вирівняйте його ложкою і поставте і холодильник на 30 хвилин


Поки тісто охолоджується і застигає, приготуйте крем: збийте вершки з цукром


Викладіть крем на тісто


Зверху прикрасьте шматочками шоколаду


І насолоджуйтесь :-) Смачного і дякую, що завітали!












Немає коментарів:

Дописати коментар