Поділіться рецептом з друзями :-)

Роздрукувати рецепт

четвер, 30 червня 2016 р.

Пиріг - кіш з кабачками і лососем (Quiche di salmone e zucchine)


Коли на дворі тепло і сонячно, так і хочеться, щоб їжа теж була яскравою! Цей пиріг з кабачками і лососем якраз для такого випадку. Ніжні кабачки і багатий смак копченого лосося роблять його дуже вишуканим і оригінальним. Оскільки основою пирога є готове слойоне тісто, готується він дуже легко і швидко. Чудово підходить для святкових днів, фуршетного стола і просто як смачний обід чи вечеря. Спробуйте :-)

Для пирога з кабачками і лососем потрібно:
  • готове листкове тісто
  • 300г кабачків (або цукині)
  • 50-100г копченого лосося
  • 3 яйця
  • 100мл сметани
  • 50г тертого голландського сиру
  • сіль, перець


Кабачки натріть (на грубій терці разом зі шкіркою)


Додайте грубо натертий сир


Сюди ж вилийте сметану, додайте яйця, лосось (дрібно порізаний), сіль і перець за смаком


Все гарно перемішайте


Слойоне тісто тоненько розкачайте і викладіть в форму з бортиками, на тісто викладіть начинку


Нагрійте духовку до 180С і випікайте пиріг 30-40 хвилин (щоб тісто підрум'янилось). Дайте трішки вистигнути і смакуйте :-) Нехай ваше літо буде смачне і яскраве!









Немає коментарів:

Дописати коментар