Поділіться рецептом з друзями :-)

Роздрукувати рецепт

середа, 27 липня 2016 р.

Варення-джем з персиків і кориці (Marmellata di pesche e cannella)

рецепт густого персикового варення джему

Ох і люблю ж я персики... Вони смачні, як у свіжому вигляді, так і в різних смаколиках: пирогах, пиріжках, тортах. А ще з них можна зварити смачнюче варення. Є багато різних рецептів персикового джему, я ж поділюсь з вами своїм улюбленим - персикове повидло з корицею. Виходить воно дуже густе і смачне. Можна зберігати на зиму, або ж смакувати відразу :-)

Для густого персикового варення потрібно:

  • 1кг достиглих персиків
  • 500г цукру
  • 0,5 ч. л. кориці
  • сік і цедра половини лимона


Персики почистіть і поріжте невеликими кубиками


Додайте до них цукор, корицю, цедру і сік лимона


Перемішайте і залиште на 4 години в холодильнику


Далі я перемелюю все блендером (для любителів джему зі шматочками фруктів перемелювати не портібно)



Варіть на малому вогні (постійно помішуючи) до загустіння - приблизно 45 хвилин. Коли варення вистигне, воно стане ще густішим



Такий джем можна зберігати в холодильнику до 3 тижнів, або ж закрутіть його в стерилізовані банки і заховайте на зиму :-) Смачного!






Немає коментарів:

Дописати коментар