Поділіться рецептом з друзями :-)

Роздрукувати рецепт

пʼятниця, 30 вересня 2016 р.

Сирні палянички з начинкою (Frittelle di formaggio)

рецепт смажених пиріжків

Ці палянички дуже часто ''гостюють'' на нашій кухні. Вони не тільки надзвичайно смачні, а ще й готуються за лічені хвилини з простих інгредієнтів. Замісили, насмажили і маєте швидку і оригінальну альтернативу хлібу або піці. А ще їх зручно брати з собою в дорогу, як перекус. Смачного!

Для сирних паляничок з начинкою потрібно:

  • 2 склянки борошна
  • 1 склянка кефіру
  • 0,5 ч.л. солі
  • 0,5 ч.л. цукру
  • 0,5 ч.л. соди
  • 1 склянка тертого голландського сиру
  • шинка, натерта на грубій терці, для начинки (приблизно 150г)

До кефіру додайте сіль, цукор, соду і перемішайте


Додайте тертий сир, борошно і замісіть м'яке тісто (якщо липне до рук, додайте ще борошна)


Готове тісто поділіть на невеликі кульки (розміром, як персики), кожну кульку розкачайте


На середину викладіть начинку


Застібніть краї палянички в ''мішечок'' і ще раз легенько розкачайте


Обсмажте палянички в гарячій олії з двох сторін до золотавого кольору і смакуйте!









Немає коментарів:

Дописати коментар