Поділіться рецептом з друзями :-)

Роздрукувати рецепт

середа, 1 березня 2017 р.

Слойоні яблучні тістечка

випічка зі слойоного тіста з варенням і яблуками

Дуже люблю експериментувати на кухні (в спокійній обстановці), але одного разу чоловік прийшов з роботи разом зі співробітником, ну і, звичайно ж, мене забув попередити. В мене рідко таке буває, що не знайдеться якогось ''заниканого в шухляді'' печива до чаю. А от того дня якраз ніякої випічки вдома не виявилось. Зате залежався в холодильнику такий геніальний винахід, як готове листкове тісто, а ще були яблука. Так і з'явився рецепт цих коржиків. Тепер він мене завжди виручає, коли потрібно швидко приготувати якийсь десерт з підручних інгредієнтів. Готуються тістечка настільки швидко, що я їх називаю навіть не ''гості на порозі'', а ''гості вже в хаті''. Потрібно лише 4 інгредієнти і зовсім трішки часу, а потім готуйте чай і смакуйте :-)

Для яблучних слойок потрібно:

  • готове листкове тісто
  • яблука
  • густе варення (найкраще персикове або абрикосове, але підійде й інше - головне, щоб не було дуже солодке)
  • цукрова пудра


Тісто тоненько розкачайте і поріжте на невеликі прямокутники


Кожен прямокутник намастіть варенням


Яблука почистіть, наріжте тоненькими скибочками і викладіть на тісто з варенням


Нагрійте духовку до 180С і випікайте коржики впродовж 20-30 хвилин


 Готове печенько дістаньте з духовки і посипте цукровою пудрою. Смачного!








Немає коментарів:

Дописати коментар